Friday, December 3, 2010

Rulada cu dovleac

Timp gătire:    1 h
Dificultate:     redusa

  • Ingrediente

    Aluat:
    300 ml apa minerala
    300 ml ulei
    un praf de sare
    faina cat cuprinde

    Umplutura:
    dovleac
    zahar
    scortisoara macinata
  • Mod de preparare

    Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare, bun de intins. Se lasa sa se odihneasca 10 minute. Dovleacul se curata si se rade.Se amesteca cu zahar in functie de cat de dulce doreste fiecare.Se adauga un praf de scortisoara. Se taie aluatul in bucati potrivit de mari care se intind sub forma de patrat.Se stoarce zeama lasata de dovleac si se repartizeaza pe toata suprafata foii. Se ruleaza sub forma de sul. Se pune rulada intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana capata o culoare usor aurie. Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.


No comments:

Post a Comment