Tuesday, November 30, 2010

Lasagna cu sunca si ciuperci

Timp gatire: 1h
Dificultate: medie

  • Ingrediente

    250 gr foi proaspete (daca nu aveti folositi cele uscate dar faceti bechamelul mai lichid ),
    400 gr sunca fiarta,
    200 gr ciuperci de padure, prospete ori congelate,
    patrunjel, morcov, ceapa, sare, piper,
    Bechamel din unt, faina, lapte, nucsoara, parmezan ras .
  • Mod de preparare

    Caliti amestecul de morcov, ceapa, patrunjel pe ulei de masline si adaugati ciupercile congelate (eu), sare, piper, amestec de ardei rosu, faceti astfel un ragu de ciuperci.
    Apoi se fac straturile cu lasagna , bechamel , sunca, ciuperci, se baga la cuptor 200 C ventilat 30 minute (daca pasta a fost proaspata, 40 min la cele uscate).
  • Mod de servire

    Pofta buna!

No comments:

Post a Comment