Dificultate: medie
Ingrediente
urzici (sau spanac)
branza dulce
branza marinata in ulei
1 ou
ulei
sare
piper
usturoi
mirodenii
smantana dulce
lapte
faina;
aluat pasteMod de preparare
Am oparit urzicile 3 minute, le-am tocat si le-am calit intro lingura de ulei cu putina sare.
Le-am amestecat cu branza dulce de vaca, piper negru si cateva cubulete de branza marinata in ulei cu mult usturoi si alte ierburi si mirodenii.
Am adaugat un ou, am amestecat bine si am lasat sa stea pana am facut aluatul de paste.
Am facut fasii subtiri de aluat si am pus gramajoare de umplutura
Am pus o alta fasie de aluat pe deasupra si am decupat patratele la care leam presat bine marginile.
Am pus pe foc apa in care am oparit urzicile si in timpul ala am tocat putin usturoi care l-am pus in o lg de ulei incins.
Am stins cu smantana dulce.
Am turnat printr-o strecuratoare o lingura de faina amestecata cu lapte.
Am lasat sa fiarba putin.
Intre timp apa din oala fierbea si am pus ravioli la fiert. La sos am mai adaugat putin lapte ca sa nu fie nici f gros nici f subtire, sare si piper negru.
Cand au fost fierte ravioli le-am scos cu o paleta si le-am pus in sos
i-am mai dat un clocot sosului cu ravioli in el.
No comments:
Post a Comment